ЛЕТО ВО АЛБАНИЈА

со цени од 6 евра на ден!!!

LETO_DRAC LETO_SARANDA LETO_VALONA

EPIRUS_PAKETI JONI_5_PAKETI JONI_10__PAKETI

Термини на поаѓање:

Јуни: 10.06, 15.06, 20.06, 25.06, 30.06

Јули: 05.07, 10.07, 15.07, 20.07, 25.07, 30.07

Август: 04.08, 09.08, 14.08, 19.08, 24.08, 29.08

Септември: 03.09, 08.09, 13.09

Скопје - Саранда - Скопје
повратен билет 60 € - еден правец 45 €
Скопје - Валона - Скопје повратен билет 45 €
Скопје - Драч - Скопје повратен билет 30 € ( секој ден во 19.00)


 

 

                                                                  

RENT A CAR

  Изнајмување возила

 по најповолни цени!!!

logo_renta_a_car

Информации на телефон:

034/330-311 и 078/340-311

   или во агенцијата на

 Плоштад   М.Тито бр.6

Најново !!!

   АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ОД

          СТРУМИЦА ДО

 

VIENA, LINZ, VELS - 65 €

Секоја НЕДЕЛА во 5 часот


BELIZON, LUZERN, BERN,

ZURICH, LOZANA - 100 CHF

Секоја САБОТА во 11 часот


images123