Апарт Хотел Mountview Lodge Банско

32 Евра


Apart hotel Mountview Lodge, Bansko

 

Type of accommodation

01.12 - 27.12.2017

04.01 - 15.04.2018

28.12 - 03.01.2018

Studio  2

32,00 €

68,00 €

1 Апартман   2 + 2

45,00 €

85,00 €

2 Апартман   4 + 2

60,00 €

121,00 €

 

Цената е дадена за апартман од вечер за наем

 

Доплати:

Користење на шатл бус повратен билет дневно 2 еур

15% early booking discount за сите резервации направени до 15.09.2017 целосна уплата до  25.09.2017

10% early booking discount за сите резервации направени до 15.11.2017 целосна уплата до  25.11.2017

Попусти:

7=6, 11=9, 14=11 за престој во период од  01.12.2017 - 27.12.2017 и 04.01.2018 - 15.04.2018

7=5 за период од 01.03.2018

 

Попустите се комбинираат со early booking discount

Доплата на туристичка такса од 1 еур на ден

 

 

 

 

 

 

 

 

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311