Ски Карти и Услуги Банско

Цена за Ски Карта во Банско

Цена за Ски Карта во Банско

 

Ски услуги

Возрасни

Деца до 11.99 год.

3 дена

6 дена

3 дена

6 дена

Ски карта+скии и штеки

96€

156€

60€

97€

Ски карта + скии,штеки и кондури

108€

178€

71€

112€

Ски карта + часови по скијање (во група)4 часа на ден

110€

197€

74€

124€

Ски карта+часови по скијање(во група)

2 часа на ден

106€

166€

/

/

Комплет ски пакет(скии,штеки,кондури ски карта, часови по скијање 4 часа на ден)

114€

211€

85€

129€

Комплет сноуборд пакет

(сноуборд,кондури,ски карта,часови по сноуборд 3 дена х 2 часа на ден)

158€

230€

/

/

Ски карта + сноуборд + кондури

133€

213€

/

/

Ски карта + сноуборд

107€

174€

/

/

 

 

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311