Апартмани Efir 1 - Сончев Брег

38 Евра

Ви благодариме за довербата и изборот што го направивте

Апартмани Efir 1 - Сончев Брег

 

 

Цените се од вечер

01.05-15.06   30.09-31.10 

16.06-30.06     16.08-29.09 

01.07-15.08  min 4 nights

 

NB

NB

NB

Studio Efir1

38,00

43,00

49,00

One bedroom apartment in Efir1

58,00

65,00

72,00

Release/Cancellation period

1

3./5

7

Cancellation charge up to 3 days prior arrival

 

1 Ноќевања

Cancellation charge less than 3 days prior arrival

 

Ноќевања

No Show

 

Ноќевања

Deposit for damages: 100 euro per unit obligatory paid on reception desk (refundable)

Payments 100%: latest 7 days prior arival

Community tax per person per day - 1,00 euro

Configuration:  Studio 2+1/3 (e.b.), APP - 2+2/4 (extensible sofa),

CHD 0-1.99

Baby cot is paid - 3 eur/day

CHD 2-11.99 on extra bed in Studio

9

9

12,00

AD on extra bed in Studio

15,00

15,00

18,00

           

Цената е дадена за апартман

Депозит за штета (се плаќа на пристигнување) 100,00 евра за апартман (се враќа на денот на заминување доколку нема причинето штета).

Оддалеченост од плажа 300 метри

Сите апартмани имаат комплетно опремена кујна.

Туристичка такса, на ден – 1,00 евро за возрасен.

 

 

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311