Апарт/Хотел Favorit - Сончев Брег

26 Евра

Ви благодариме за довербата и изборот што го направивте

Апарт/Хотел Favorit - Сончев Брег

 

Цена по апартман

16.05-09.06  04.09-30.09

10.06-06.07   28.08-03.09

07.07- 28.08

Accommodation in

NB

NB

NB

Studio max 3 AD

26,00

39,00

50,00

Apartment one bedroom 2+2 pax

33,00

50,00

64,00

Included: swimming pool, sun bed, parking

Studio - 2 beds+1 extensible sofa, max 2AD+2CHD/3AD

APP2 - 1 bedroom+living room with equiped kitchenette; 2 regural+2 extra beds; max 2AD+2CHD/4 AD

 

Депозит за штета (се плаќа на пристигнување) 50,00 евра за апартман (се враќа на денот на заминување доколку нема причинето штета).

Оддалеченост од плажа 150-200 метри

Сите апартмани имаат комплетно опремена кујна.

Туристичка такса, на ден – 1,00 евро за возрасен.

 

 

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311