Вила Poseidon Афитос

30 Евра


 

 Вила Poseidon Афитос

 

 

Термин:

Студија/Апартмани

Двокреветно Студио

Трокреветно Студио

Апартман

01.05  -  31.05

30

35

40

01.06  -  30.06

36

45

50

01.07 – 15.07

42

55

65

16.07  -  31.08

60

66

78

01.09  -  08.09

45

55

65

09.09  -  30.09

36

45

50

A/C клима

5 еур /јули/септември

5 еур мај/јуни/септември

5 еур мај/јуни/септември

Дополнителен кревет

6

6

6

 

Цените се дадени од вечер за наем на студио.

Секое студио има балкон, купатило, кујна, A/C, TV.

Локација – 400м од плажа.

Цените се со вклучена клима освен во месеците Мај, Јуни и Септември

 

За сместување помалку од 3 ноќевања, цената се зголемува за 10%.

Минимум сместување во висока сезона (01.07-31.08.2018) – 5 ноќевања.

Туристичките такси кои се  воведени во Грција од 01.01.2018 год. не се вклучени во цената, и ќе бидат наплатени во самите апартмани/хотели на денот на сместување 1€ од соба

 

 

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311


Може да ви се допаднат