Meli Hotel/Apartments - Калитеа

48 Евра


Meli Hotel/Apartments - Калитеа

 

www.hotelmeli.gr

Вид на Сместување

01.05-31.05

16.09-10.10

01.06-30.06

01.07-20.07

21.08-15.09

20.07-20.08

Двокреветно Студио (max 2 возрасни+1 дете)

48 €

58 €

70 €

83 €

Трокреветно Студио  (max 2 возрасни+1 дете)

58 €

70 €

82 €

94 €

Четорокреветно студио (max 2 возрасни+2 деца или 3 возрасни + 1 дете)

71 €

83 €

95 €

107 €

 

Цените се дадени од вечер за наем на студио.

Дете до 10 год се сместува бесплатно.

Оддалеченост од плажа 200м.

 

За сместување помалку од 3 ноќевања, цената се зголемува за 10%.

Минимум сместување во висока сезона (01.07-31.08.) – 5 ноќевања.

 

Туристичките такси доколку  бидат воведени во Грција од 01.01.2018 год. не се вклучени во цената, и ќе      бидат наплатени во самите апартмани/хотели на денот на сместување  

 

 

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311