Апарт/Хотел Grenada - Сончев Брег

48 Евра

Ви благодариме за довербата и изборот што го направивте

Апарт/Хотел Grenada - Сончев Брег

 

 

Цена по апартман

01.06-23.06  07.09-30.09

24.06-13.07   21.08-06.09

14.07- 20.08

EARLY BOOKINGS до 31.03.2019

NB

NB

NB

Апартман со 1 спална (2+2)

42,00

52,00

74,00

Вклучено: користење на базен, лежалки, чадор и WIFI

Цена по апартман

01.05-13.06  02.09-30.09

14.06-04.07   26.08-01.09

05.07- 25.08

RESERVATIONS од 01.04.2019

NB

NB

NB

Апартман со 1 спална (2+2)

48,00

60,00

80,00

Вклучено: користење на базен, лежалки, чадор и WIFI

 

 

Депозит за штета (се плаќа на пристигнување) 50,00 евра за апартман (се враќа на денот на заминување доколку нема причинето штета).

Оддалеченост од плажа 500 метри

Сите апартмани имаат комплетно опремена кујна. Клима, балкон

Туристичка такса, на ден – 1,00 евро за возрасен.

 

 

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311