Хотел Dune Residеnce - Сончев Брег

42 Евра

Ви благодариме за довербата и изборот што го направивте

Хотел Dune Residеnce - Сончев Брег

 

 

EARLY BOOKINGS до 31.03.2019

Тип на сместување наем

01.05 - 23.06

07.09 - 30.09

24.06 - 13.07

21.08 - 06.09

14.07 - 20.08

Апартман 1 спална (2+2)

42€

52

76

 

Резервации после 01.04.2019

Тип на сместување наем

01.06 - 23.06

07.09 - 30.09

24.06 - 13.07

21.08 - 06.09

14.07 - 20.08

Апартман 1 спална (2+2)

47€

60

84

Цените се дадени по студио од вечер за наем

Доплата за Baby cot – 3 еур од вечер

 

Оддалеченост од плажа 150м

Cacao Beach – 750м

Апартманите се опремени со кујна, решо, фрижидер, микро, машина за кафе на барање од рецепција, купатило, тераса

        

Туристичка такса, на ден – 1,00

 

 

 

 

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311