Peugeot 207

33 Евра

Peugeot 207

Peugeot 207

 

Цените се изразени во Евра на ден

Плаќање во МКД по курс 1 евро=61,50 ден.

 

 ДЕНОВИ    ПЕРИОД
  01/02 – 31/05    01/06 – 30/09    01/10 – 15/12    16/12 – 31/01
    1-2         40             43             40            43 
    3-5         37             39             37            39
    6+         33             35            33            35

За секое изнајмување над 12 дена се договараме на лице место . 

Во цената е вклучено:

-Зелена карта

-Неограничена километража 

-Осигурување на возилото( Каско осигурување со 500 еур франшиза)

-Осигурување на возач и патници

-Редовно одржување,сервис и поправка на возилото

Напомена:За секое изнајмено возило се плаќа 300 еур франшиза (гаранција) кој износ се враќа кога возилото се враќа во исправна состојба.

ЕКСТРА ИЗНАЈМУВАЊЕ :

Детско седиште- 5 еур на ден 

Навигација - 5 еур на ден

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311


Може да ви се допаднат

Fiat Punto
22 Евра
Seat Leon 1.9 Tdi
30 Евра
Opel Astra 1.7 Tdi
33 Евра