Toyota Yaris 1.4 D

30 Евра

Toyota Yaris 1.4 D

Toyota Yaris 1.4 D

 

Цените се изразени во Евра на ден со вклучено ДДВ 18%

Плакање во МКД по курс на 1 евро=61,50 ден

 

 ДЕНОВИ                                         ПЕРИОД
   01/02 – 31/05     01/06 – 30/09    01/10 – 15/12       16/12 – 31/01
    1-2          37              40              37          40 
    3-5          34              36              34          36 
     6+          30              32              30          32 

За секое изнајмување над 12 дена се договараме на лице место . 

Во цената е вклучено:

-Зелена карта

-Неограничена километража 

-Осигурување на возилото( Каско осигурување со 500 еур франшиза)

-Осигурување на возач и патници

-Редовно одржување , сервис и поправка на возилото

Напомена: За секое изнјамено возило се плаќа 300 еур франшиза (гаранција ) кој износ се враќа кога возилото се враќа во исправна состојба.

ЕКСТРА ИЗНАЈМУВАЊЕ :

Детско седиште- 5 еур на ден 

Навигација - 5 еур на ден

Ви треба помош ?

Поврзете се со нас на телефон: 034 330 311 Моб 078 340 311 Работно Време 10:00 - 19:00

+389 (0)78 340 311


Може да ви се допаднат

Fiat Punto
22 Евра
Seat Leon 1.9 Tdi
30 Евра
Opel Astra 1.7 Tdi
33 Евра