Авионски Билети

Авионски Билети

Промотивни цени на авионски билети ...              

AIR PRISHTINA се водечка авио компанија во обезбедувањето на висок квалитет и ниски цени во авио сообраќајот на територијата на Македонија и Косово. Специјални цени за летови со AIR PRISHTINA (Bella Air, XL Airways Germany, Swiss, Hello) со вклучени аеродромски такси.

Полетување Дестинација Најниска цена
Скопје Дизелдорф 99,00 €
Скопје Цирих 106,00 €

Посочените цени можат да варираат во зависност од бројот на местата во моментот на правење на резервацијата. Цената е во еден правец и вклучува аеродромски такси и багаж од 20 кг. Крајната сума на патувањето зависи од датумот на летање, дополнителните услуги (багаж, приоритет во чекирањето ) и др.

Авио компанијата не дозволува предвремена резервација на авио билет, издавањето на билетот се извршува во моментот на плаќање на истиот.

WIZZ AIR е Low budget компанија која оперира со директни летови од Скопје до Лондон, Венеција, Базел, Малме, Меминген/Минхен, Милан/Бергамо, Анјдховен, Дортумунд, Брисел/Шалероа, Гетеборг, Келн, Милано/Малпенса, Париз/Бове, Стокхолм/Скавсте и Франкфурт/Хан. 

Полетување Дестинaција Најниска цена од
Скопје Лондон/Лутон 30,00 €
Скопје Венеција/Тревисо 30,00 €
Скопје Базел/Мулуз 30,00 €
Скопје Малме 30,00 €
Скопје Меминген/Минхен 30,00 €
Скопје Милано/Бергамо 30,00 €
Скопје Ајндховен 30,00 €
Скопје Дортмунд 30,00 €
Скопје Брисел/Шарлероа  30,00 €  
Скопје Гетеборг 30,00 €
Скопје Келн 30,00 €
Скопје Милано/Малпенса 30,00 €
Скопје Париз/Бове 30,00 €
Скопје Стокхолм/Скавсте 30,00 €
Скопје Франкфурт/Хан 30,00 €

Посочените цени можат да варираат во зависност од бројот на местата. Цената е во еден правец и вклучува аеродромски такси и рачен багаж до 8 кг. Крајната сума на патувањето зависи од датумот на летање, дополнителните услуги (багаж, приоритет во чекирањето) и др.

Авио компанијата не дозволува предвремена резервација на авио билет, издавањето на билетот се извршува во моментот на плаќање на истиот.

EASY JET - Летајте најефтино и најсигурно до Базел, Берлин, Лондон, Рим, Манчестер од Солун и Софија.

Полетување Дестинација Најниска цена од
Софија Берлин/Шонефелд 35,99 €
Софија Лондон/Сите аеродроми 35,99 €
Софија Лондон/Гетвик 38,99 €
Софија Лондон/Станстед 35,99 €
Софија Манчестер 51,99 €
Солун Базел/Мулуз/Фрибург 41,99 €
Солун Берлин/Шонефелд 44,99 €
Солун Лондон/Гетвик 36,99 €
Солун Манчестер 37,99 €

Посочените цени можат да варираат во зависност од бројот на местата. Цената е во еден правец и вклучува аеродромски такси и рачен багаж до 8 кг. Крајната сума на патувањето зависи од датумот на летање, дополнителните услуги (багаж, приоритет во чекирањето )и др.

Авио компанијата не дозволува предвремена резервација на авио билет, издавањето на билетот се извршува во моментот на плаќање на истиот.

*Местата се ограничени .....побрзајте!