Шопинг Тури

Шопинг Тури

Секоја сабота организираме шопинг тури во Солун, со посета на најпознатата шопинг улица Tzimiski, каде ќе ги најдете напознатите светски брендови, Bershka, Zara, Mango, H&M, Stradivarius, Pullandbear, Massimo Dutti и многу други...

Посета на шопинг центрите Medditeranean Cosmos, Jumbo i IKEA!

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ: 850,00 мкд